Alhamdulillah

Syukur dah selamat bersalin tepat tarikh due. Mulanya plan induce tapi natural contraction datang sendiri. Berjaya vbac juga. Huhu. Tp sy je ke rasa czer lagi tak terseksa banding dengan normal.

1 Trả lời

Tahniah sis.. czer mmg tak terseksa masa deliver sbb kita tak sedar, tp lps siap melahirkan czer la paling seksa sbb kene jaga bebetul n amik masa bertahun utk bebetul baik luar dalam jahitan tu. Jika semua org yg czer tu diberi pilihan, mesti dorg nak bersalin normal.

4y trước

Huhu tulah kan. Sebenarnya sama je dua2 cara. Dua2 ada sakit tersendiri. Tak patut orang main compare2. Sy rasa seksa bab kena gunting n jahit tu. Moga cepat la baik huhu.