menghitung hari ?

Syukur alhamdulillah..X sbr menunggu kelahiran baby dlm perut ni..semoga allah permudahkan segala2nya utk saya Dan baby.. 36mggu 6hari lagi..sekejap jek rasa bawa baby kemana2 dlm perut ni.. Nice moment inmylife❤️❤️ Alhamdulillah ?..

12 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan.. Esok sy 36w.. Doktor bgtau 38w sy kena bersalin dah sbb tiba2 tekanan darah jd tinggi.. Doakan sy dan baby dipermudahkan jugak

alhamdulillah..semoga allah swt prmuda kn urusan sis..doa kn sya jga ya sya pn menghitung hari ja ne 38wk6dy..xsbr nk jmpa bby

Aamiin..smoga dprmudahkn smuanya..saya pun mnunggu hari 37w2d😊😊

Kita sama sis semoga di permudahkan.. Amin... 🤲🤲😘😘

Alhamdulillah semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

alhamdulillah....semoga urusan sis ngn bby, dipermudahkn.....amin

Sama kita, alhamdulillah smoga dipermudahkan segalanya🥰

Alhamdulillah, semoga dipermudahkan urusan bersalin

tahniah. semoga dipermudahkan segala urusan sis..

Alhamdulillah semoga dipermudahkan segalanya