first scan 14week

Dah lama nk pi scan bby dok pendam je dri awl,laki kta xpyah scan lg tgu pi wat buku pink..sy blik kmpg perak..tman mak bli ikn alang dh smpai kt pekan ni trus pi klinik azhar..alhmduliah bby sihat cuma doc ckp rahim sy dok bwah lg..nti akn naik bila bby dh besar..rsau gak..doc tnya dh wat bku pink sy ckp bln 3nti bru pi wat..dia ckp npe lmbt nti misi bising..sy pn ckp xtau la dh mgkin tu je trkh y de kosong kot..tp msa scan tdi trkh mmg lari ckit 13week..semoga sy dgn bby shat2 smpai bersalin nti amin. Bby 2020 Firstbby

1 Trả lời

sy 17w rahim dan uri masih kt bwah.. da 22w aritu buat scan details alhamdulillah semua ok da..