Due date by scan

Hi ibu2 nk tnye..ade tak mcm saya..saya bg tarikh period jangka 21.12.. pi first scan.. 11.12.. pakar scan 12.12..jd tarikh saya tu dia kate salah..masaalhnye pakar O&G pakar..doktor ckp ank saya kecik 2 minggu..minggu dpn kalau ikot 12.12 saya dh 38 week law ank kecik kne masuk wad..tp saya was was jp2 akhir2 ni scan semua tarikh hujung bulan...

2 Các câu trả lời

awak rsau umur bby x sme sbb awak tsalah bg tarikh last period ke? sbenanye dr scan pn bley tw usia sbena bby.. tarikh last period tu jgkaan umur bby je.. memg kdg2 x sme umur bby ikut tarikh last period & ble scan.. mcm sye pn ade lari sikit tp x smpi smggu so Dr ckp ok je.. ape2 pun dgr nsihat Dr ye.. dyorg lg tw

ok sis tq sgt2