Bubur frozen untuk baby

Sye nk tnye klau ade msak bubur lebih utk ank then kite nk frozenkn bubur tu boleh ke ? Elok tak bubur frozen utk bby ? Sebelum ni saye msak dgn portion yg skit, sehari saye msak 3 kali.

2 Các câu trả lời

blh je, sye dlu masa anak 1st masak bnyk n letak kt chiller tahan 3hari. mudah kerja, nk makan panas kan aje 😂. yg 2nd ni masak hari2 sbb housewife haha. cuma shari skali masak je trus untk makan smpai malam. esoknye bru menu lain.

boleh.. seeloknya awak asingkn dlu mknn nk simpan tu siap2.. sye memg slalu buat stok bubur frozen kt baby.. sbb baby mkn sikit je kn..