scan or percaya ckp org..?

Sye dh scan Dr kata baby girls tapi semua kalau tengok perut Sye ckp baby boy ..??...mumy nervous ni Sebb dh beli baju pink...ada ke scan yg xboleh dipercayai..Sye scan 4D ..

58 Các câu trả lời

Try scan kat sonovision.. Sebab diorg akan scan sangat detail. Selagi xnampak, dia akan cari sampai nampak. 22w keatas 100% confirm gender baby 😉

5y trước

Sye buat details scan lah ni tapi ambk yg 4D ....

Sy dlu scan doktr xnmpk jntina,2x wat pn xnmpk,kwn2 kate bby boy..tp naluri mama nye ttp rsa mcm girl..alhamdulillah..keluar girl..sib bik bli bju warna biasa2 je..

5y trước

Kan..tu la namanye naluri keibuan.hihi

sy pun byk ckp baby boy..tp scan girl..setiap kali scan mmg dr ckp girl..perut bulat je..hehehe..apapun sy byk beli baju ekot suka sy sbb sy x minat pink..hahaha

5y trước

Hhahah...Sye suami yg exctd ...Smpai ampai baju pon die beli wrne pink...

beli baju putih je berapa helai . da kelua nt bru beli bju baby byk² . kdg scan pun tak betul . jiran sy byk kali scan ckp boy . tup kluar girl . hehe

5y trước

Heheh...baju putih ada satu je...boleh lah kena shopping lagi lah ni

Macam saya sis doktor scan perempuan tapi perasat saya baby boy sekali lahir betul juga baby boy nasip tidak beli baju baby warna pink semua 😁

5y trước

In sha Allah.. Saya pun nak mcm kak juga lah.. Yg kluar boy.. Hihi😊

Sama laaa cm sy.. Scan doc ckp pompan.. Da buat 4d jgk.. Tp ramai org skeliling tgk perot ckp laki.. Situasi kite sama.. Da beli baju kearah girll. 🤣

5y trước

Sama laa.. Sy scan 4 kali termasuk detail scan.. Nampak gegirl tp ada yg ckp perut ni baby boy.. Sy beli baju pun ada gak kaler pink n corak bunga2.. Ngee.. Hubby ckp xpe kalau keluar boy kita sedekahkan laa baju bby girl tu 😅

Cuba check puting susu, kalau hitam pekat sekelilingnya, bby boy... Klau masih coklat terang tu bby girl. Hehehe... Tak tau la betul k x...

5y trước

Okk nnti chck...heheh

Adik ipar kita scan 5d dr ckp nmpak bird2 sekali kuar gegurl,,,, dah barang semua boy2 dia beli gambar kereta nasib lah pakai juga

sye mse scan boy, tp sume tgk perut, alahan, perangai, mengidam dll tnde baby girl.. ble kluar mmg boy pon.. ☺️

Tak tau nak cakap,cz kakak sy scan lain,keluar lain. Hehehe. Tunggu je masa bersalin nanti baru kenyataan yang betul 😂

5y trước

Tulah xsabar nk tunggu baby keluar...xkesah pon sbnye laki ke perempuan...tapi kalau laki nsb lah nakk pakai baju pink...hehe