Anak dah 8 bulan

Sye dah ngndung 7week anak ke 2 . Rasa mcm nak gugur . Stress sangat orang kata kami kuat nafsu , kata anak masih kecik lg . Ape yg saya buat . Sedih dengar kata ramai org

24 Các câu trả lời

Jangan macam tu sis. Sis kena kuat je. Saya pon macam sis dulu anak no 2 baru 3 bulan dah mengandung anak ke 3. Memang macam2 dugaan tapi just happy dengan reseki orang kata. Sekarang dah salin 8 hari semua ok saja 😊😊

Kenapa nak ambil kesah ape orang cakap.rezeki tu datang dari Allah swt.siapa dorang nak menidakkan rezeki yg datang.tak payah layan mulut orang.abaikan je.lama² pandai la dorang diam sendiri

alaa... abaikan je mulut2 mereka... anak saya 9 berderet... jarak sikit2 je... klu nk hadap orang kate, xpayah jauh2.. keluarga sndr pon mengata... kuatkan diri... ini rezeki...

Dalam hidup ni kita di lahir bukan untuk puaskan hati orang sis ☺️igtlah Allah bagi sbb ada rezeki besar yg Allah nk bgi dlm kluarga ✌🏻☺️

Xperlu lh hdup tu nk down sb mlut orang.. bukn dowg bgi sis mkn.. perancgn ALLAH mne kita thu.. jgn sedih.. hdup bukn utk org lain.. sis kna kuat kn ati.. okey..

Sis tkpayah peduli orangkata . Saya pun macam sis , bulan depan nak bsalin anak no 2 dahpun , nanty time bsalin anak first baru stahun 5bulan sis

anak tu rezeki dan anugerah Allah. jaga sebaik mungkin.biar la ape org nak ckp.percayalah.. susah2 pun mesti ada rezeki anak

It’s ok dear. Bukan dia yg bagi u duit jaga baby tu. Its ur rezeki! Lots of of love from so many other mommies ❤️

Bior la kalau nafsu kuat pon.. Bukannye Radak xxxxx die pon.. Sound jek Macam tu sis

Allah.. Jangan di endahkan comment2 negatif orang lain.