Spot coklat

Nak tanya Duspanton sepatotnye makan hingga bila ye? Saya bru gugur 17.1.2022..sekarang pregnant balik ikutkan 8 minggu tetiba stop makan dah 2 hari kluar spot coklat pulak harini...risau sangat sbb baru je gugur haritu tak hilang lg rasa sedih...mohon pencerahan ye semua

2 Các câu trả lời

kalau mcm tu boleh pegi klinik. sbb kalau 8w keluar spotted brownish bukan dikira implantation bleeding dh tu.

mkn smpi kndungan 20 mnggu

2y trước

update.. semalam saya jmpe dr pakar kerajaan.. dia kata duphaston hnya utk 1st trimester sahaja..