Takut sejarah lama berulang kembali 😭

Ikut kan last period sepatutnya dah 6w4d. Tapi bila scan tak nampak ape 😭 dr kata kantung saya kecik sangat tak dapat nak ukur 😭 saya pernah 3 kali gugur 2 kali blighted ovum, saya jadi trauma. Harap sangat kandungan ni akan menjadi. Sedih sangat 😭

Takut sejarah lama berulang kembali 😭
1 Trả lời

6week br lg puan..mcm sy dlu 11 week br jelas n zoom br nmpk heart beat.. puan just continue je mkn acid folic k..doa yg baik2 in shaa Allah yg baik2 shj berlaku..mg dpmudahkan segalanya aamiin

9mo trước

aamiin ya mujib, semoga allah angkat doanya.