milo

sye bru 7 weeks pregnant. tak suke minum susu,bersantan,nasi pun kdg xbole telan.. skrg ni nk mkn macaroni,mee,mehun sup n minum milo... minum milo ok x ye? sebb yg len sye xleh nak masuk. huhu

1 Trả lời

Boleh dear asalkan boleh makan something. Biasanya 1st trimester ni kadang2 mmg takde selera makan, tapi makan lah apa yg boleh macaroni mee soup milo tu kira ok lagi. Kalau tak boleh langsung makan baru refer kt doctor kotkot kena Hyperemis tu. Kalau check kandungan baby ok, baguslah tu. Jangan lupa Prenatal vitamins makan ye, especially folic acid