Ada sapa2 tahu x

Sya xpernah buat pap smear.ank sulung dlu pnh jd ktumbuhan di kmaluan..wktu nk brsalin tu dktr cek dh xde..3thn dh brlalu..skrg nk brsalin ank ke2...sy risau kot2 ada plk bnda lah tu..sbb pdih sikit xthu sbb lps brsama melecet ke cmna..sbb xnmpk blah dlm kn..sy nk tnya..lps brsalin no2 nti misi akan ambk bby cek drh x..tkt2 dktr xcek drh bby nty effect apa2 .sbb sya xthu kmluan sya slmt ke x brsalin..tkt xpasal2 ank plk kne jangkitan tp misi xcek.. risauuuuuu.spa tahu prosedur lps bby kluar tu??spa2 misi dlm ni

4 Các câu trả lời

Sila beritahu nurse/ doktor yang check anda. Nak cepat, bole terus ke klinik swasta. Kami dalam ni tak mampu untuk berbuat apa.