share

Sya seorang suami cinta kn isteri... Sedih tengok isteri kalau makan nasi n lauk2 mesti akan muntah balik..... Tapi kalau makan bubur ok juga.... Ada tips2 tak wahai ibu2 kalian

2 Các câu trả lời

Maybe dia x blh telan makanan yg pejal sgt kot. Can try different menu slowly. Or blh bg isteri try mknn sunnah like dlm artikel ni https://my.theasianparent.com/makanan-sunnah-untuk-ibu-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app

Try cari makanan lain yg kena selera. Atau cuba makanan selama ni dia x pernah cuba?👌👌tp dia tgk gak. Lama2 ok. Tp ada yg berlarutan. Depends.