Air ketuban

Sya scan krjaan ahd lps ktuban 15..scan swsta kemarin 9.2 plk..susah hati dh ni..buat detail scam bln lps xde plk syak mslh buah pggng bby ke apa..ni knapa jd 9.2 eh..mesin dy slh ke cmna..sya xleh tdo mlm memikir

5 Các câu trả lời

makan tembikai sis .. bagi tambah air ketuban tu ..

1y trước

mcm saya .makan tembikai nak hujung hujung nk bersalin.banyak saya makan tembikai.1 lagi sepanjang saya makan tembikai.kuning anak saya ade tapi kurang tak tinggi . alhamdulillah lepas bersalin malam. besok pagi saya dh keluar ward dengan baby kena pantau dengak kk je tu pon kuning baby dalam seminggu je .kuning anak saya bawah 10 jumpa doc dalam 4 hari je