cara permakanan

Sya pernah keguguran bulan 4.. So sya nk mintk tisp cara permkanan y baik untuk kandungan sya.

1 Trả lời

Just amalkan mknan sihat..mslah sy dgn sis sma..alhamdulillah rzki pregnant lagi..and dsbbkn dah dua kali dh mnum air gula awl and sangkut kencing mnis..mknan pun mmg in diet control tpi diet y ta lapar lah spnjg msa mkn tapi kuantiti sikit..kurma ta pernah tggal..ubt nurse kasi pun ta pernah miss..alhamdulillah kndungan nak msuk 5 bulan dah..smga kita sma2 diberikn kesihtan y berpnjngan..