ingin bertanya klu ada yg brpengalaman bgni

sya nika kg ja dan skg dah pregnat 19week dan bru urus sijil nika. ble ka klu prgi buka buku pink dan bawa ja borang2 ni. sb tkt lmbt klu tngu siap urusan...

2 Các câu trả lời

Saya baru baca pasal ni tadi, setahu saya, boleh bawa sijil nikah sementara yang awak dapat lepas akad nikah tu, kemudian bill api rumah yang awak duduk sekarang, dah boleh daftar dan buka buku pink di KK dah.

bwk sijil nikah sementara tu. bukan borang tau. masa dftr tu dorg ade bgi sijil sementara yg besar tu, boleh bwk yg tu.