tanya2x ja

saya mngandung 22week sda msi blum buka buku pink . sb suami kja jau ble ka tu pi daftar sendiri2 ja surat kawin pun blum urus..

3 Các câu trả lời

better gi buat buku pink , sebab kita tak tau keadaan baby macam mana 🤗 sempurna ke, tak sempurna ke, sakit ke , sihat ke, kita tak tau 🤗 lagipun dah lewat sgt dah tu. nanti lg susah urusan kalau takde buku pink walaupun tahu mengandung

2y trước

saya gi sendiri. takperlu ada suami pun 🤗

Pergi sendiri.. Bahaya sis xpergi awal2.. Kalau hb low mcm mana? Setiap ibu pregnant mesti akan low hb Kalau die xjaga pemakanan. Lg2 alahan makan muntah. Boleh sebabnya bayi pramatang.. Sy hb low pun dh risau..

2y trước

Kalau scan biasa xboleh jugk. Kena scan detail baru tahu kecacatan baby.

pergilah buka buku dulu , itu yang paling penting ..