keliru sikit

Sya lambat period dekat 2 minggu...sya check upt naik positif...tapi esok tu period...Sya check klinik... doktor cakap gugur...mgkin chemical pregnancy...tapi smpai abis period...perut sya sakit mcm wktu pregnant...check negatif...

2 Các câu trả lời

sye rse chemical pregnancy.. penah scan ke?

3h trước

doktor scan ...cakap tak nmpk apa2 tapi nampak rahim dah start bengkak...tapi kantung takda..cuma smpai skrg...dekat 2 minggu dah tapi perut tu still sakit mcm tgh pregnant

Saya pun keliru puan.