Hai mummy's! Sya belum period dan sya dah buat self pregnancy test -ve

Sya last period 21/5 smpai sekarang sya x period bila check pregnancy test sya dpt -ve dlm kit..xp perut sya x selesa kerap sakit kepala,dan muntah..boleh ke skrg sya gi check kat dr??

2 Các câu trả lời

last period kita sama n situasi kita pun sama jgk..sy g scan klinik mmg xnmpk doc ckap myb bloated jer😌..doc bg tempoh 2w lg,if blum period pegi klinik scan semula..kalau ikutkn delay period,harini 6w3d bru..mybe sbb masih bru lg

2mo trước

in Sha Allah..takut juga..

Boleh awak