Opk positif selepas negatif

Assalamualaikum Sya abis period pada 18.04.2022..mase tu Sya takde opk sebab belom sampai lagi Sya owder..opk Sya sampai pada 16.05.2022...sya saje2 lah cek opk..dpt keputusan negatif..semalam Sya saje lh cek opk..sebab payudara Sya rase sakit,pinggang rse sakit..dekat ari2 rase ngilu2..dh cek upt tapi negatif

Opk positif selepas negatif
2 Các câu trả lời

Opk ni utk kesuburan, semakin terang opk tula masa kluar telur kita, so time tu baby dancing dengan suami. Semoga lekat

2y trước

Saya pun period dah lewat 7hari check opk positif tp bila check upt negetif,

dalam gambar ni semua +ve. So, bertindaklah bersama dgn suami.

2y trước

pregnant x sis..sbb sy pun alami skrg ni..opk +ve due period. cek upt 7e samar²..cek upt watson negatif