25weeks

Sya Dh 25weeks.skrg nie ada rasa pening2, loya. Normal ka tu. Sbb sblm nie ok shj..bleh cadangkn mkanan ap yg blh bg ilang ase pening2 mcm nie.. Tq.

1 Trả lời

Makan buah yg fresh dan sejuk. Mcm tembikai ke. Elakkan makanan bergoreng, sbb boleh buat mommy bertambah mual. Alahan tu, lain orang lain masa dan alahannya. Ada masa awal. Ada pertengahan. Ada yang masa dah nak bersalin. Sabar ye mommy.

5y trước

Tu la.. X senang dok nie. Duduk slh berdri lenguh. Haha.. Bdn pn dh strt sakit2 dh. Lg 3bln.bertabah lahhh jwbnya.......