baby 33w1day

Sya dah dlm prgnt 33w1d bby asyik mengeras je pas tu ada rasa sakit kat keliling pinggang dan perut....siapa yg MCM sy alami skrg ni....BG petanda untk kter #33w1d #blum tau jantina si bby #due bln mac

1 Trả lời

Kalo skit kerap n mkin kuat pergi hospital ye

4y trước

Kalo skit2 cmtu tu contraction palsu je tu. Nt nak tau btoi nk bersalin ke x. Kalo skit tu try ubah posisi. Dari bring dduk, dri dduk bdri, dri bdri bjln. Kalo bila da ubah posisi rasa kurg skit or xskit tu. Yg tu Braxton Hicks la tu