Tukar susu

Baby boy saya berumur 11 bulan sekarang pakai susu lactogen. Saya ingat nak tukar susu kepada yang lebih murah sedikit. Boleh ke ye? Atau nak tunggu setahun dulu? Ada tak tips nak tukar susu bdk? #bantusharing #bantujawab #firstmom

13 Các câu trả lời

anak pertama dan kedua saya bagi dupro masa dlm hari utk turunkn kuning. Ade org bgi tips suruh mix susu badan n susu tepung utk mak2 darah o utk kuning lagi cepat turun. sya ikut alhamdulillah anak serasi. 12 hari anak pertama dh clear kuning. yg anak kedua ni kena prolonged jaundice sebulan baru clear. dedua ok je minum dupro

Dlu anak saya prnh cuba pkai lactogen tapi cirit birit ,skrg saya cuba guna dutch baby alhamdulilah baby serasi . Cuba guna dutch baby dlm seminggu tngk najis wrna apa , klau baby dh makan tkpe tukar susu sbb tk lama lgi pun nk msuk setahun

3mo trước

betul anak sy pon Cuba lactogen sampai cirit skg minum similac alhamdulilah ok

Baby girl awal lahir dulu sampai sbulan lebih guna susu s26. Pastu sy tukar yg murah sikit guna dupro sampai skrg. Sy campur bf dgn fm sbb susu badan x meriah sangat. Tukar camtu je, takde campur2 ke ape yg mcm dalam tips tu

try susu biolac .. tp ada jual dlm shopee/tiktok sahaja... produk org islam.. dr azizan ..anak sy minum similac TC tukar biolac..poopoo semua okay

sama laa anak saya pun . 10 bulan baru tukar dutch baby . sblum ni mnum lactogen oke . tiba² cirit birit sminggu lepas . terus tukar susu alhamdulilah serasi

anak saya,sy dah tukar susu nya dutch baby, dia tdk serasi mnum dupro birak2 dia brt pn turun

Boleh je mana2 sis tp bli yg trial pack dlu utk test serasi atau x dgn anak

saya ada 1 paket lactogen nak let go. tak bukak lagi. anak tak sesuai minum tu

3mo trước

area mana ya .saya sarawak

anak saya pakai dutch baby okay sangat murah pun murah

boleh tapi ikut dgn kesuaian baby.