fly

Sya baru je 6minggu..next week sya kna fly sbb nak balik kpg..tket smua dh booking awal sebelum tahu pregnant..pasni nk stay kpg je sampai bsalin..hurm doakan saya dan kandungan naik flight nanti ye..trime kasih

1 Trả lời

Mase fly tu bwk bantal utk alas kat tmpt duduk..bg dia tinggi sikit utk kurangkn hentakkn..sy buat mcm tu bile nk fly mase kandungan 7 weeks..tekanan kat bhgian perut tu mmg terasa bile dia nk take off..so hati2 jela

5y trước

Ok sis..tma kasih sis 😊