37week2day

Sya bak bertanya .. apakh kalau sakit pinggang tu tanda nya nak bersalin .. sbb sblum ni tak pernah rasa macam ni .. anak 1 dan 2 dulu tanda darah ja terus bersalin ... yg no 3 ni agak spesial sikit .. kadng² sakit di vagina ... apakh itu tnda nak bersalin ker .. sbb nnti 15hb sya admit .. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

tanda2 bersalin dah tu

2y trước

terima kasih sbb jwab pertanyaan sya.. sakit tu skjp ada skjp tak ada ..