Lendir atau keputihan

hai, ingin bertanya. ni keputihan atau lendir? (tak ada bau, warna kuning dan macam hingus pekat) saya masih menunggu hari untuk bersalin sebab hari ni saya dah 40w2d. kalau ni tanda tanda untuk bersalin agak agak dalam berapa lama lagi ye untuk keluar tanda lain atau terus bersalin? sbb saya tak ada rasa sakit lain 🥲 #newmom #ingintahu

Lendir atau keputihan
2 Các câu trả lời

pergi je ke PAC kalau akhir ii keputihan ada warna takut ank berak dalam perut. tuu nasihat nurse dekat kk sy dia ada bagitahu mcm tuu.

mg smua nya baik3 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin