Mer0yan

Sy tny ibu2 dekat dlm niey...bt0l ke dlm pantang kita bleh Mer0yan..sy x tahu la..smlm sy dh mcm hilang akal..sy hentak kepala sy kt almari baju..sy x tahu knp sy buat mcm tu..sy stress..tmpt ceaser sy berdarah..dgn mak mertua paksa sy me masak kemas umh semua..sy x tahu knp sy bleh jadi mcm niey..sy rase mcm nk gila di buat ye.. ???

29 Các câu trả lời

Semoga dpermudahkan sis..bincang dgn suami mslh nie...tu sya xsuka bptg rmh mentua.. xsma dgn ibu sndri jaga.

Pantang rumah mak mertua ke? Tolong keluar dari rumah tu & berpantang dkt tempat lain a.s.a.p kalau dah mcm nii gaya..

5y trước

Dh sis..es0k sy de check up di klinik..nnt sye sr0 nurse yg check sy tu tg0k kn tmpt ceaser sy...skrg sye ad kat rumah ibu sy..sy pantang dekat sini...

Sis jangan lupa ambik vit C elok utk luka czer. Banyak2 kan bersabar. Semoga Allah lindungi sis & anak dunia akhirat.

5y trước

Sy ad amik vit c shaklee sis..insyallah..terima kasih sis...

Bhya la. Sis kne bersuara jgn pendam. Cser ni lme nk kne jge.. Nk kne btul2 siht luar dlm

Kesiannya sis......moga dipermudhkn urusan ye sis....mmg boleh meroyan klau mcmtu

msk mentua awak btul ke tidak ... suami awak xkata apew kew?

5y trước

Susah sis..dpt mak mertua mcm tu..jenis x phm menantu bersalin ceaser..dh la kita k0rban kn diri nk lahirkn cucu die..suami plk jenis ambil sambil lewa je..sy tertekan Sgt...

Mmg bole meroyan kalau stress...

Bahaya sis. Ya Allah ☹️

5y trước

Pls take care of yourself 😢

Take care.