Due date 30 september

Sy tinggal tunggu hari ja lagi mau bersalin.. harap2 baby keluar sebelum due date . Hihi.. klau x keluar lagi, tpksa dtg clinic ?? Syok lagi baby d dlm . Blm mw kluar lagi dia ... kpd mommy2 yg tngah tunggu hari , smoga smuanya di permudahkan ????

20 Các câu trả lời

Congrats and good luck!

5y trước

Thank you 😍

Sama la kita sis

5y trước

Iya sis.. Tpi sa skrg da tnda2 da, 4hri sda rsa skit2 tpi smpai skg blm kluar2 heemmm

good luck!! 🥰

5y trước

Thank you mommy😍😍

All the best sis

5y trước

Tq sis😍

Semoga Dipermudahkan sglaa urusan Mommy...

5y trước

Amin😍

Aamiin

5y trước

Amin🤩🤩

Amin

5y trước

🤩😍

Semoga dipermudahkan 💪🏻

5y trước

Take care sis!! ❤️

Aamiin. Semoga Allah permudahkan untuk kita. Saya pun due 30 September ☺

5y trước

Wahh ...hihi amin 😍 jaga diri sis🙏🏻

Amen 😇

5y trước

😍😍