Due date 30 september

Sy tinggal tunggu hari ja lagi mau bersalin.. harap2 baby keluar sebelum due date . Hihi.. klau x keluar lagi, tpksa dtg clinic ?? Syok lagi baby d dlm . Blm mw kluar lagi dia ... kpd mommy2 yg tngah tunggu hari , smoga smuanya di permudahkan ????

20 Các câu trả lời

Samalah sy pun 30 sep. Tengah mnghitung hari... X sabar n Ecxited punya pasal perut mengeras rasa lain mcm sikit terus pikir mcm da smpai masa nak bersalin smpai termimpi2 g laubor room 😂 btw smoga dpermudahkan..

5y trước

🥰🥰 hihi excited kan... smoga dipermudahkan mommy

Sama gan saya ngam ngam,due date 30 september .. Mudah2 an Allah permudahkan percepatkan kita bersalin ,smoga xde paksa bersalin hihihi .smg baby kita sihat ek .aamiin

5y trước

Aamiin Allahumma aamiin

Sama juga dengan saya due date 19/9,duk menghitung harije,belum ada tanda2 lagi,baby semakin aktif menendang nendang,semoga Tuhan permudahkan segala2nya

5y trước

Aminn ...

sy pn baby dok sronok dok dlm perut lg.tggu hari juga ni..sy due 25/9 ni.. tp xde tanda2 lg..sy doakn smoga kte smuanya dprmudhkn..aamiin..ya robbal alamin..😊

5y trước

Amin 🙏🏻

Sama lah sis sy pun 30/9 ni jg semoga kita dipermudahkan ya bersalin😊

5y trước

Aminn 😍😍

Semoga dipermudahkan mom Saya pun 30september tinggal nunggu hari😁

5y trước

saya pun..15.9..tggu ari je

Samelah sy 23/9 tp xde tanda pape pon...kerap buang airbesar je...

5y trước

Yaa samalah .. kerap buang air besar 😅

Saya lewat sehari dari sis 1.10 ni..semoga dipermudahkan urusan.

5y trước

Semoga di permudahkan urusan jg sis😍

Semoga dipermudahkan yer mommy...gud luck...🙂🙂

5y trước

Tq mommy 😍😍

Aminnn.. Harap semuanya berjln lancar ☺☺

5y trước

Aminn. Terima ksih sis🙏🏻🙏🏻