Haii mommies🥰.. sya mngndung 10 weeks, normal ke sakit pingg dgn kram bawah perutt, mcm kena tarik

Sy ter angkat benda berat🥺

4 Các câu trả lời

macam sakit senggugut ke? saya pregnant first dulu tak sakit cramp tapi ni second pregnancy mmg ada rasa cramp macam senggugut tapi saya tanya nurse, nurse cakap itu semua normal sbb rahim sedang mengmbang

Normal. Cramp mcm sgugut tu sbb rahim n janin tgh mengembang. But make sureeeeee jgn buat kerja berat2 kalau awk first pregnancy. Even nk sapu rmh , mop lantai pon dh rasa skit tulang pelvis.

Tu kesan angkat berat tu. Jika risau, buat pemeriksaan dgn doktor.

rasa sakit terus baring ,, klw bangun Masih sakit pergi jumpa dc