10 weeks pregnant

Alhamdulillah pregnant takde alahan smpai sllu terlupa yg tengah pregnant. Kadang tu memanjat, melompat angkat benda berat smpai sakit perut bru ingt tngh pregnant..

6 Các câu trả lời

Sama mcm sy masa pregnant first.. tak rasa alahan pape pon.. buat keje terlalu aktif.. angkat benda berat.. sebab tak ingat tgah pregnant.. sekali gugur sis.. bukan rezeki.. now tgah pregnant yang kedua.. kalini betul2 aware..

1y trước

sme laa yunk...

Pengalaman saya macam awak. Takde apa apa alahan sampai macam macam benda saya boleh buat. Akhir nya penyesalan tak sudah. Jangan ingat badan kite kuat kite mampu. Kene ingat anak dalam kandungan

memanjat, melompat?sis xperlu bangga sgt ya. seeloknya semasa hamil x digalakkan buat kerja berat. Kena selalu beringat ya

aty2 sy pn ank 1st ritu pn miscarriage 17weeks...

Kena beringat selalu. 🥰

Haha samalaa titte ..