adakah sy mengandung?

Sy telah lewat period 7hari, tetapi hari ke 5 tersebut ada tanda2 period, tetapi hanya sedikit tompokan bewarna coklat. Pada hari ke 6 dan 7 tiada lg tompokan bewarna coklat dan tanda2 period. Masih terlalu awal ke utk sy membuat upt?

10 Các câu trả lời

Sy sis, seblom due period da cek upt. Tapi hati kne kental la.. kne terima apepon keputusan. Pakai clerblue stick lagi.. negatif. Tapi selagi period blom mai, segalanya berkemungkinan. Keputusan tu valid tika dan waktu test tersebut. Naa.. delay sehari baru ade faint line.. keep on monitor line tu, ade rezeki akan makin terang. Tu je. Yg penting kne buang perasaan takut tak pregnant. Taw awal, bole prepare ape yg patut.

cek upt sis .. jgn jd mcm saya .. dah 13 hari lewat period .. tapi x cek .. sampai kene paksa hahah .. rpunye pregnant dah 6 minggu , dah la 2 minggu sebelum tu ade panjat2 pokok semua .. nasib xd pape .. gara gara xnk dan malas cek ..

Klau normal cycle period dah boleh dpt positif upt dah wlaupun lewat sehari..

Dah lewat 7 hari boleh sangat dah nak check upt sis.

dah boleh cek upt sis..

Boleh buat upt dah...

Dah boleh buat upt

Better cek upt.

Sis pregnant ke

chk upt sis..