Mommy 38 week

Sy tak boleh tidur malam...asyik takut aje terbayang2 termimpi2 sakit contraction...due lagi 2 minggu aje...jarak anak yg lepas dgn skg adalah 18 thn...adakah ini biasa?... Doakan saya dan baby selamat dan dipermudahkan ya kawan2

3 Các câu trả lời

Sama la kita.. trbyg2 sakit tu.. tp memikirkn skrg ni pon da sakit2 cpt la berank.. huhu.. semoga dipermudahkan bersalin ye sis.. aminn

Yeayyy!!! Alhamdulillah...saya selamat melahirkan baby boy semalam nasib normal berat 3.32kg

5y trước

39 week

Alhamdullilah... tahniah..