Pendarahan

Sy spttnya msuk hari ktiga period. Tpi hrini period sikit shja. Slalunya deras plus2. Belum chck upt lgi. Sbb tdk mau mharap. Adaka pernah alami mcm ni

1 Trả lời

better puan try chck.upt..at least puan.tahu puan hamil atau x..jika negetif..tp period sikit...better puan jmpe dgn pakar sakit puan utk chck dan terima rwtn..tkut ada mslh lain yg kita.xnmpk n tidak tahu sblm ni...cnth mcm alami cyst or fibroid ke yg blh sbbkn period tak teratur or etc..mg dpmudahkan segalanya..aamiin