Just curious

Hi momies semua..just nk tanya..saya last period 6/11 haritu..lepastu trikh bln ni sepatutnya 4/12 ..tpi dia tk dtg .masa hari ke 3 lewat (sbg cth gmbr dibwh) saya chck upt naik double line tpi tk jelas tapi bole dibaca mmg nmpk dua..lepastu pada hri ke5 lewat saya chck upt skli lgi naik tapi klini samar je n hrini hari ke6 saya ad kluar darah .so soalan saya , darah yang kluar ni drh period la kan..bukn drh lenlain..ke nk kena chck ke klinik untuk kepastian ..hrp ad momies smua sudi beri kan pendapat..tq..

Just curious
2 Các câu trả lời

gugur tu sis..baby xjd..saya pernah gugur tahun lepas..masa 5 minggu..mmg check upt+ pergi jumpa pkar mmg dia kata pregnant tp gugur anggur ntah pe dia kata..mksdnya xjd

10mo trước

betul la sis..bby tk mnjdi...dh dua hri pantang tkpela tkde rezeki saya lgi

jumpa pakar sis.. sometime ada yg boleh selamatkn lg..kne scan