Najis sewaktu Hamil

Sy skrg pregnant 10minggu 5hari (Ank First) , Sy perasan Sejak Kebelakangan Bila Membuang Warna Najis agak Gelap , hitam mcm tu walaupon sy mkn buah @ sayur @ air 2liter setiap hari.. Ada sape2 pernah kene Mcm Sy tak? Punca sbb ape yer ? Adekah ia ade kait dgn ubat yg kita mkn waktu pregnant? #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

Bergantung kepada vitamin yg kita consume. Sy makan obimin & kemudian tukar ke zincofer dua-dua sebabkan najis gelap (kehitaman).

3y trước

okay sis azwa.. tqsm bagi info ❤️