date menyerah diri

Sy skrg dh 37weeks..msa 36weeks scan jumpe dktor hr tue..time tue dktor dh bg date lebih seminggu drpd due..sbb tkot baby blom kluar time due..sbb lepas dh xde jumpe dktor cma jumpe nurse je..spa mommy2 kat sini mcm tue?dktor bg date serah diri awal takut baby xkluar time due..

1 Trả lời

Mmg dye bg lebih seminggu sis.. Paling lme 42week.. Kalau x klua.. Kne pakse klua takut baby lemas.. Mak sye lahir kn adik sye 42week..

5y trước

Tq sis for your info yea 😊