sakit gigi

sy skrg dh 33weeks. blh ka cabut gg ye? x tahan. sakit sangatt 😭😭

2 Các câu trả lời

sy rasa minggu lepas.. rasa memang geram sgt2 sakit time2 akhir.. pergi klinik tujuan nak cabut.. doktor tak bagi lah alasan nanti gigi geraham takde.. dia bius dan buat rawatan akar.. digadak dalam gigi tu dengan jarum halus. digerudinya... time buat takpela tak rasa sbb dah bius.. ubat tahan sakit apa pon tak bagi.. malam tu mak aiii rasa nak sepak semua org.. terus pergi klinik swasta minta ubat tahan sakit utk pregnant woman.. alhamdulillah dpt tido.. minggu ni ada temujanji lg tapi dah tak sesakit hari tu.. ada lagi 2 temujanji.. hopefully takkan sakit lagi.. Allahurabbi

tak pasti sis. try esok pagi call dulu klinik tanya

1y trước

sakit naw2.. tgh syok2 tidur boleh pula dia menyerang jam2 subuh..ya Allah.