Sakit gigi

Skrng 25w blh ke cabut gg ? Confius nk cabut ke tak , tkut effect kt bby je 😭

4 Các câu trả lời

Awak… sis baru je lepas sakit gg, 29weeks now… pkai ubat ni Hurix Toothache… letak kat kapas or cotton buds, pastu tekan kan gigi yg sakit u within 30-50sec pastu kumur… jgn telan ok… dlm 2-3hari terus hilang sakit… makesure lepas pkai tu gosok gg ok… minum air suam byk…

1y trước

Betul tuuuuu ❤️

camni awak. boleh check with dentist dulu tgk keadaan macam mana. pastikan awak bagitahu awak pregnant.

1y trước

Saya tak pasti klinik kerajaan macam mana procedure nya. Awak cuba tanya masa checkup di kk. Boleh je swasta, bezanya harga la.

Saya 27 weeks baru lepas cabut gigi kat klinik kerajaan. Boleh je. Bawak buku pink..