Bsp (gula Dalam Darah)

Sy skrg 25week... Sy ada kencing manis semasa mengandung(sebelum tidak ada or familys history pun tak ada) ..... Setiap kali check gula time prebreakfast je tinggi walaupun control diet.... Skrg doktor sarankan sy utk ambil ubat kencing manis... Ada tip atau pendapat untuk turunkan gula?

Bsp (gula Dalam Darah)
38 Các câu trả lời

Bsp yg elok berapa sbb saya baru je bt buku misi srh minum air gula .. Saya pon x tau npe ..

Jgn mkn nasi bnyk sgt atau mgge. . Sbp mknan kanji ne lgi tinggu gula..

sy amalkan mnum air kelapa. Alhamdulillah cantik ja bacaan 😘

mcm mna blh dpt kncing mnis ye?? suka mkn manis² ke time prgy??

Sis cuba makan maltofer. InsyaAllah okay. 😊

Sepatutnya xboleh lebih drp 6 ke bacaan dia?

sy skrng ambil ubt..

taugeh ?