Kencing Manis

Salam semua.. Sy awal preggy dah kena kencing manis.. Pembawakan budak.. Macam mana nak stabilkan gula? Rasa tak larat pula asyik kena buat BSP selalu.. Sy dah pantang makan tp gula still tinggi.. Skrg dah 13 weeks

3 Các câu trả lời

BSP tu apa sis?? Kene tu kerap dahaga dan kencing ke?? Pembawakan baby ya?? Nnti in sha allah akn normal balik ya?? Sy risau jgk.. Tp sy belum minum air gula.

Kalau dh detect kencing manis mmg kena buat bsp smpai bersalin. Kena jaga mkn je

Oh.. Mcm tu ke.. Kena bertabahlah buat bsp smpai bersalin.. Huhu