Sy upt double line tpi xpg klinik lg skarang ikutkn dah 10w... Skarang sy asyik penat je...

Sy skarang minum jus delima je yg lain2 xmkn apa2 suplemen.. Hr ni sy xleh bdiri rasa penat je nk baring je mandi n solat pun duduk... Esk sy kerja risau lah sbb sy kerja taska jaga budak2... Boleh bg cadangan tak mknan apa utk sy tambah tenaga... Sy juga ada ganstrik

Sy upt double line tpi xpg klinik lg skarang ikutkn dah 10w... Skarang sy asyik penat je...
3 Các câu trả lời

sepatutnya untuk trimester 1 ni, awak kena makan folic acid. jus delima tu kadang2 ada yang tinggi gula, kalau kerap minum, risiko untuk dapat gdm. pregnant ni awak kena jaga makan, kerap makan tp kuantiti sedikit. elakkan gastrik. awak dah buat appointment dengan kk ke untuk bukak buku?

4mo trước

ooo.. ok... sy baru nk pg klinik hr ni.. tq

Folic acid wajib ye ibu

4mo trước

tau... tpi tu lah ngandung hak ni nk keluar p beli ubat tu susah nau2 tau.. g klinik pun bnyak kali post pond... last2 hr ni baru pg klinik...

ada rasa alahan tak?

4mo trước

alahan xleh mkn manis... kalau masuk benda manis sy akan buang balik... asam pun xleh juga kalau bnyak2... eppal hijau je stakat ni boleh masuk.. makan nasi pula nk org msk kalau msk sndiri xleh makan loya