Kerap minum susu

Ok ke sis klau sy kerap minum susu(susu EVERYDAY) sbb skarang sy alahan dngan mkanan.. Setiap kali mkan mlut rasa pahit n loya nk muntah.. Tpi xmntah pum.. Mknan pedas dn masam xbleh nk mkn lsung.. Time mkn ok jer lpas je mkan lidah n tekak rse xslesa sngat2 lpastu prut rasa brangin.. Sy mnum susu time perut rasa pedih n lapar je.. Hamil dulu prnah je mnum susu anmun tpi kena kecing manisss.. Padaha xmkn pum benda maniss.. Skarang dh serik nk minum susu ibu mngandung ni.. Tu skrng try tukar ke susu biasa plak

3 Các câu trả lời

nape xbleh mnum wktu perut pedih.. bleh tahu... sbb sblum ni hamil ok je.. yg ni mcm truk skit alahan n kerap lapar dh la xsmua mkanan bleh mkn... kerap jgak la sis sy mnum susu time perut lpar n pedih

5mo trước

*label

hai sis same la kite pun bile lps mkn je trus lidah rase pahit. loya2 tp x muntah pun. tp selera alhamdulilah ade. pregnant sblm2 ni pun sme jgk mcm ni.

Actually elakkan minum susu masa perut pedih. Actually susu pun ada gulanya tersendiri; lactose.