Nirmal ke 6 minggu tp perut xnmpak perbezaan?

Hye.. sy 1st time check upt double line 2minggu lepas… dh pergi klinik.. doktor suruh check lagi esok..tp skarang sy takut nk g klinik.. sbb takut frust.. simptom dh ade.. breast sakit, asyik kencing kencing.. cepat lapar.. normal ke?? Sy takut sbb nmpak perut biase je.. risauu..#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

6w mmg la x nmpk perut. kalau scan pon mybe nmpk kantung jer baru. bby nye still dot je lagii. 8 9w bru nmpk nnti n boleh dgr heartbeat. nnti dh 7 8m bru la nmpk perut nyee.