40week 5ari

Sy Selamat melahirkan baby girls 3.9 kul 5.30ptg td???xde jahit

93 Các câu trả lời

Wooww alhamdulillah best nya dah bersalin saya ni dah 40minggu 3 hari dah bersalin pun belum lagi letih dah nak bawa perut keluar tandas warna ni bnyak jln baru buka 1cm msa cek hari jumaat haritu

Taniah sis , hrap sgtt xda koyak nanty sbb smlm scan bby 3.45 .. Mummynya kecik jerr 😅... Lgi 4 hri due nervous tuhh xtau nk ckp dh tkot overdue😕

Alhamdulillah, selamat berpantang sis share sikit tips sis cmna xkena jahit tu baby besar 🤗

5y trước

Jgn angkt punggung jew.

Alhamdulillah..tahniah sis..baby besar n tnpa jahitan..blh x sis share petua sis..tq

Wah tahniah sis apa tips tak kena jahit tu huhu risau skrg 39w1d tggu hari je

Tips mcm mna lahir x jhit...sy ank no 2 lahir 2.5 je..jhit bnyk..kngsi tip.

tahniah..wow bby bsar tp tnpa jhit..bestnye.. kogsi tips lhir cm mne

thniah sis..wow..bestnyer dpt mlhirkn bby bsar..sis xde jhit🤗😍

wahhhh tahniah sis😍😍sye pun dah tk sabar nk jmpa baby🤭

Wow baby besar....tahniah....syok nye xde jahitan....ape rahsia