sakit bahagian ari2..

sy sekarang hamil 5 bulan, bgn tidur pagi semalam terus rasa sakit kt bhgian ari2.. kalau bangun duduk rasa sakit.. klau tidur nak pusing kiri kanan sakit. kalau naik kereta pn rasa sakit bila jalan x rata. Ada orang cakap sbb baby rendah. saya perlu jumpan bidan ke doktor?

1 Trả lời

Normal sis , maknanya baby mkin besar Dan berat bykan berehat jgn angkat brat2 insyaAllah lps berapa ari ok , klu nak gi chek pegi jumpa doktor dlu jgn gi bidan trus