sakit dada awal kehamilan

hi mommy semua, saya baru 7weeks, dua tiga hari ni sakit sgt bhgian dada bawah payudara kanan. normal ke ye ? kalau batuk ke gelak ke sakitt sgt.. pusing kanan kiri , bangun duduk pn rasa sakit dkat dada bhgian yg saya hitamkan tu. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #dada #sakitdada

sakit dada awal kehamilan
1 Trả lời

Normal. Ada yang rasa masa dari awal pregnancy, ada yang masa pertengahan & ada yang hujung2 baru rasa sakit tu

3y trước

ya Allah ya ka, terlalu sakit sgt. terima lasih sis responnnn. 🙏🏻🙏🏻