Kantung Kemik

Sy sedih sbb dr ckp kandungan macam tak jadi sebab kantung kemik ( normal kantung akan bulat ) sapa pernah jadi mcm ni ? Sy baru 5weeks ?

Kantung Kemik
15 Các câu trả lời

selagi xdak bleeding inn shaa allah akan okey..sebab sy dl pun kantung xcantik jugak masa awal2.. alhamdulillah dah makin lama kantung bulat elok jer..doa yg baik2 inn shaa allah dpmudahkan..

sy pun kantung tak bulat elok masa 7 weeks...msa tu risau sangat2...nangis..doa tak henti minta supaya semua sihat... skrg alhamdulillah..nak masuk 17 weeks da...baby dah bergerak2...

3y trước

7 weeks ada kantung sahaja...scan 8 weeks ...ada da janin n heartbeat 😄

Sy 7 weeks kantung leper tp jantung baby kuat doc cakap, doc siap ckp 50/50 je. Bila masuk 10weeks Alhamdulillah kantung dah bulat and cantik ❤️

sye lagi la 4weeks doctor tak nampak ape langsung🙂 ni dah masuk 6weeks lebih boleh tak nak scan tengok?

3y trước

4weeks normal tak nampak lagi awak . try lah scan lagi 6weeks . moga ada rezkinya :)

Sis, sy pun alami situasi mcm ni.. Doktor ckp tggu lg 2 minggu.. Setakat ni langsung xde bleeding... Huhuhu

Sy pnh alami keguguran sbb janin tk jadi tp kantung okay membulat dgn baik hanya janin shj tk jadi

3y trước

kita sama

myb still awal lg...5mggu tu kcik sgt..nk scan better g cek 7w keats

Alhamdulillah..last² scan dapat kembar..doakan sy juga ye sis..

Sy pernah jd cmni..5weeks gugur..janin turun sndri xperlu cuci

Nk ty knpa kntung bole kemek?ada pendarahan tak??

4y trước

Bestnyee kembarr