Kantung Kemik

Sy sedih sbb dr ckp kandungan macam tak jadi sebab kantung kemik ( normal kantung akan bulat ) sapa pernah jadi mcm ni ? Sy baru 5weeks ?

Kantung Kemik
15 Các câu trả lời

apa perkembangan sis skrg? sy pun kandungan tak jadi 7 weeks

4y trước

Sy pun cm sis..dktr ckp repeat scan lg 2mgu..

Klau kantung 5 weeks tapi kosong maknenye ape??

3y trước

post ni klua lmbat sngat kot. hahaha

Semoga baik2 saje n selamat semuanya

4y trước

Alhamdulilah happy for you 😊

Semoga ad keajaiban dn selamat ya

4y trước

Alhamdulillah terima kasih . Skrg sy dah msuk trimester kedua and baby sihat ☺️

hrp baik2 sja😣

4y trước

Alhamdulillah . Ms first tu sy down jugak . Dari excited pregnant lps setahun lebih jd frust sbb dr kata mcm tak jadi . Tgk tgk ada berita gembira