Kantung tak bulat

Saya scan baru 5 minggu 5 hari, dan kantung tak bulat. Nak tanya kawan², ada tak yang macam saya.. Lepas dua minggu scan kantung jadi cantik ke tak ye? Saya risau, tahun lepas gugur usia kandungan lebih kurang yang ni.

Kantung tak bulat
2 Các câu trả lời

Kntung sy wktu first pregnt bulat cntik..tp ggur wktu tu…msuk yg sec ni xde bulat sgt, mcm awk jgk kot xsilap..yg pnting xde bleeding/spotting..hbeat ada..lgpon usia kndgn awk bru lgi.,dlm 8w scan lg tgk pkmbgn mcm mne

1mo trước

Alhamdulillah semoga dipermudahkan proses melahirkan ❤️ in shaa Allah tq respond soalan saya

saya scan bukan setakat kantung tak cntik kantung pn tak nmpak dah 7week ni taktau lah nak g bila pulak 😌 sbb risau 😌

3t trước

Puan, macam mana kandungan puan sekarang?