Minggu ke 7

Sy sedang hamil anak pertama dan kandungan sekarang 7 minggu. Sy kerap sakit kepala, mual dan nak muntah. Selera makan pun tak ada. Kadang-kadang kerja di office pun sy takdapat nak buat, pc pun sy takmampu nak tengok. Sentiasa rasa pening dan mcm nak tumbang. Ada tak working mommies yg mcm sy? Boleh share pengalaman dan cara atasi? Normal ke kalau rasa mual dan nak muntah tu bukan pada waktu pagi je?

1 Trả lời

. Ya tu normal sis,, skrang aq hamil jg sdah 7 mnggu kandunganku anak kedua, msih mual2 skit kepala, tak nak bngun dri tmpat tdo, selera mkn pun tak ad..